Nie histeryzuj, a dwa wykop to ostatnie miejsce z "wiarygodnymi" informacjami...żadnych problemów nie miałem!
Archiwum Shoutboxa
dzisiaj dziala dobrze ale w weekend wieczorem to wszystkie kanaly sie ciely i nie tylko mnie, na wykopie inni pisali
Jaki dramat? Idealnie działa alternatywnie może sprawdzić sharavoz.tv, a trzy maila odbierze i aktywuje konto na kodiwpigulce
Polecicie jakas liste z ai, najlepiej link do aukcji, zeby nie zacinalo, bo plusx wieczorami to jest dramat
Robilem tak przed napisaniem tutaj, ale nawet nie probuje mi wczytac listy kanalow
Poprosiłem majfrenda o test iptv i dostałem link z chyba listą m3u. Co mam z nim zrobić? W kodi miałem tylko wppilot z Waszego poradnica. czy muszę zmienić we wtyczce iptv na listę z sieci i wpisać ten link?
witam jestem nowy mam problem z kodi 19 zainstalowanym na windows 10 a mianowicie po uruchomieniu film zacina się po kilku sekundach dodatek fanfilm czy można coś z tym zrobić
Boxy w dobrych cenach to ma jeszcze geekbuying...podobna nawet z przesyłką z magaznu w EU
Pierwszego boxa od nich miałem... Dla mnie zawsze lepiej opisane niż na ali... nigdy nie miałem problemów. Ale niestety od roku jakoś ali miało lepsze ceny
W takim razie chyba ja coś robię źle, mam tylko wiadomość Failed to install Add-on
Albo nie mogę znaleźć odpowiednich tematów albo mój stary umysł ich nie rozumie.
Nie rozumiem jak mogę mieć darmową TV przy użyciu nxis, jak zainstalowac wtyczkę TV (domyslam sie ze inaczej niz zwykle), co to jest EPG. Taki ogólny poradnik?