@Tomek jakbyś mógł to proszę zajrzyj do tematu: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. bo jestem ciekaw Twojej opinii
Archiwum Shoutboxa
hej hej, czy może wiecie... czy w plusx tv w pakiecie niemieckim są dostępne kanały z portfolio mtv (club mtv, i inne)?
@LukasS Dzięki za odpowiedź! Chociaż wiem, że problem istnieje, bo już głupiałem
Nie, nie było żadnego problemu nigdy z 64 bit. Problem ze źródłami hdseans / cda zaczął się dopiero od 19stki. I tylko na windzie.
@SoWhat tak działa cda / hdseans + wtyczki na windowsie, na K19. Po odpaleniu źródła na windows - cda / hdeans w fanfilm i w osobnych wtyczkach do tego - leci kilka sekund - czasem minutę i kodi trza ubijać na procesie. Nie da się z tych źródeł korzystać. Problem ystepuje od początku k19, tylko na windows. Android tego nie doświadcza.
Zapytam na razie tutaj aby nie zakładać tematu. Działa wam poprawnie buforowanie z CDA? chociażby w fanfilm. Video zaczyna się dobrze, ale zaraz potem zwiecha kodi. Jestem na windows 10, kodi 19.1, świeżo zainstalowane od nowa.
Moze kogos zainteresuje.Google One Cloud lub Drive na tureckim (VPN) | 100 GB 58CT | 200 GB 1,16 euro | 2TB 2,90 euro w ciągu roku Subskrypcja nawet tańsza!
mała zmiana w PVR OSD: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. nadałem temu troszkę dynamiki
wstępny wygląd PVR OSD w Cosmic: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.