Co to za szemrana oferta, skoro bezpośrednio od AdGuard VPN z rabatem 50%, cena jest 36$ za jeden rok
Archiwum Shoutboxa
$40 za 5 lat subskrypcji w AdGuardVPN: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Właśnie ucegliłem M8S pro L przy próbie instalacji Slimboxa. Aml burning tool prawidłowo zakończył flash, ale tvbox leży (świeci się tylko dioda po podaniu prądu). Próbowałem jeszcze raz sfleszować, ale już go nie wykrywa. CoreElec też nie odpala z pendraka. Czy ktoś wie jak pomóc?
bo chcę sprzedać tvboxa i czy jak wyjmę kartę pamięci sdhc to tak jak by był tylko android?
Nie znam źródła, nie korzystam, przeskanuj BOX-a jakimś dedykowanym antywirusem, skoro masz obiekcje
A reklamy wskoczyły mi na Spotify Premium i tivimate premium, po wciśnięciu x reklama gasła
Cholera Cię wie, z jakiego szemranego źródła zapodałeś OTT Navigator MOD...ale nie znam przypadku aby ta wersja coś "zepsuła"
@adrt8v Pytasz infantylnie, jakby ktoś miał 'wiedzieć" czy tym aplikacjom nie skończył się, na przykład " free time test"...