@Mariusz89B a skąd wiesz na jakiej wersji Kodi instaluje? Bo z tego co wiem to jedyna stabilna wersja nadal działa na pythonie2, a kolega ma w opisie Kodi 18.6..
Panowie mam pytanie, do tej pory miałem pc z libreelec z kodi 17.6 i skórę Amber, teraz zainstalowałem coreelec z kodi 18.4 i jak daję skórkę to nie mam skrótów jak dam np. na dodatki. To sie gdzieś ustawia, bo na Librelec wystarczło zmienić skórkę i działało.
nie wiem jakie masz łącze ,ale chyba można utworzyć vpn (na 100% można), tylko nie wiem jak to jest z siecią domową... i dodać własne i udostępnic tylko po ip urządzen które mają na tym vpn działać , ja to mam na vps i mam z głowy.. dns tylko dodaje.
u mnie pihole na armbian na starym martwym boxie działa już... miesiąc, może dwa. W ogóle nie zaglądam. Wkurzam się tylko jak gdzieś poza siecią domową odkrywam że sa reklamy
To właśnie ten problem ubogi jest Adguard i nie odświeża w locie ,ale za to ma sporo więcej możliwości tylko trzeba się go "naumieć" reguły sporo bogatsze można zapodać.......troche przy Pi-Hole zacząłem grzebać aby go na Polskie przeportować sie może uda......