Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

jest jakaś wtyczka, dzięki której można odtwarzać zwiastuny seriali/odcinków seriali?
Teraz bedzie działac tez to przechodziłem
zmieniłem na 18.6 i na razie działa. Dzięki za chęć pomocy! Pozdrawiam serdecznie
juz odinstalował ja mialem to samo wersja 18.7 do bani
@Papug By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Wyslij log mi na pw to sprawde jaki jest blad.
odinstalowałem Kodi, zainstaluje jeszcze raz wersje 18.6 i zobacze czy problem będzie się powtarzał. I Przepraszam jeśli pytanie wydaje się głupie, ale jestem zielony w tej kwestii.
log?
zgadza sie
Pewnie masz wersje 18.7
Witam, mam problem z moim Kodi. Mam mi box s, przez Kodi mam dostęp do platformy NC+Go i od jakiegoś czasu praktycznie co zmiana kanału to wychodzi mi do głównego menu miboxa. Ktoś wie na czym polega problem? Pozdrawiam
@sky02 Juz wszystko powinno dzialac w v9.0.057.
wyslij mi log na pw.
Nie stery dalej to samo, tyle tylko że nie ma komunikatu o błędzie na liście PlusX. Ale dalej nie można nic odtworzyć z archiwum na obu.
@sky02 sprawdz wersje v9.0.052.
@sky02 sprawdze to.
@Mariusz89B i takie ustawienia mam. Pisałem że prawidłowe. I czytam forum Wink Teleele UTC/LUTC fotmat ciągu ?utc={utc}&lutc={lutc} PlusX domyslne ustawienie bez formatu ciągu
HorizonGO w repozytorium @mbebe :O
no.. i tak ma być
@sky02 Wszyscy co uzywaja Teleelevidenie musza zmienic rodzaj timeshiftu na "UTC/LUTC" w ustawienach wtyczki!. PlusX uzywa domyslne ustawienie.