Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

jeśli chodzi o FanFilm to jeszcze nie, ale w czym problem zainstaluj sobie inną wtyczkę np FilmwebBooster tam działają seriale.
dziala wam repo podpis?
mi nie
dzialaja juz Wam seriale?
Płatne serwery premium
Ja też chcę wiedzieć Wink
dobra już wiem ;p
torrenty?
co to tx7 czy tam tb7?
dzięki za wyjaśnienie
Inaczej mówiąc - nie korzysta ze scrapera TVDB, ale sama wtyczka ma swój wewnętrzny scraper, korzystający z API. Do czasu aż nie naprawią api, nie będzie działać. Część rzeczy już działa, ale trzeba wyczyścić cache we wtyczce
Fanfilm/exodus i podobne biorą dane dot. seriali z kilku serwisów, w tym z TVDB - w zależnościach go nie ma, bo nie jest to odrębna wtyczka, ale w samych skryptach wtyczki są wywołania do TMDB
tb7
@jupi49 to co rb7 tylko na sterydach Wink
a jaki związek ma tvdb z funfilm? w zależnościach wtyczki nie widzę powiązań Tak z ciekawości.
Tomek, co to jest tx7?
Kilka wpisów niżej Tomek napisał dlaczego nie działa - wina tvdb bo migrują ze swoim API. Nie jest to wina wtyczek tylko chwilowego dostępu do API. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Seriale na Funfilm i Exodusie nadal nie działają. Nie wiem jakie zależności odpowiadają za ten stan, ale czy można zgłosić ten problem gdzieś bezpośrednio do twórców wtyczek? Dodatkowo w Exodusie nie działa a Funfilmie działa np. Moje seriale/postęp, nie wiem czy to ma związek z problemem opisanym wyżej czy to kwestia problemu z synchronizacją z trakt.tv
Nie, nie ma. Tu należy się kierować własnym doświadczeniem. Albo zainwestować w realdebrid, albo (jak ja) korzystać z tx7
przy okazji zapytam, jest jakaś możliwość sprawdzenia transferu z danego źródła filmu/serialu? Chodzi mi o to, żeby sobie rozbadać na kórej stronie najszybciej się z buforuje gdy zatrzymam film. Wiadomo pewnie wszystko zależy od aktualnego obłożenia serwerów ale ogolnie coś zawsze to powie