Takie pytanko mam. Repozytorium kodiwpigulce dziala na wszystkich systemach? Android linux itp?
Archiwum Shoutboxa
@pentol1 Po co ta histeria, na Shoutboxie, masz do tego zagadnienia, dedykowany temat => By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Witam mam kodi 18.5 wtyczki fanfilm ,mbebe ,venom,czy też exodus,i wszystkie wtyczki pokazują error,kiedyś wszystko smigało teraz nic nie ma,czy można to naprawic
Aktualnie to najpopularniejsza pozycja filmowa w Polsce, więc jak nie obejrzeć
Dla posiadaczy Allegro Smart, w prezencie dostęp do Player, na 30 dni gratis, maile z kodem są sukcesywnie rozsyłane, do mnie jeszcze nie dotarło...
Panowie... pomożecie? Wiem że temat niepopularny, ale jeden z tam pracujących to mój znajomy... potrzebne suby na kanale yt Franciszkanów z Kłodzka - potrzebują żeby robić transmisję online z mszy itp itd.... By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Film "Platforma" na Netflixie widzieli? Polecam spróbować obejrzeć, nieźle "zakręcony"...
@mjw No nie rób jaj Nagrywanie => u góry po prawej "kółko zębate" => Folder nagrań => klikamy => Wybierz folder, w którym chcesz zapisać nagrania
Po podpięciu, dysk zewnętrzny również można wybrać, wyrażając zgodę aplikacji na dostęp