Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Ja się dobrze bawiłem, ten film to relaks w najczystszej postaci Wink
Trzeba szanować swoje oczy i uszy Big Grin
Aktualnie to najpopularniejsza pozycja filmowa w Polsce, więc jak nie obejrzeć Wink
Odważnie aby odpalać polsk film Wink
"W lesie dziś nie zaśnie nikt", niezłe jaja Wink
Dla posiadaczy Allegro Smart, w prezencie dostęp do Player, na 30 dni gratis, maile z kodem są sukcesywnie rozsyłane, do mnie jeszcze nie dotarło...
sub kliknięty
Panowie... pomożecie? Wiem że temat niepopularny, ale jeden z tam pracujących to mój znajomy... potrzebne suby na kanale yt Franciszkanów z Kłodzka - potrzebują żeby robić transmisję online z mszy itp itd.... By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ja polecam serial ZeroZeroZero Smile
Film "Platforma" na Netflixie widzieli? Polecam spróbować obejrzeć, nieźle "zakręcony"...
Dzieki, szukałem w ustawieniach Wink
@mjw No nie rób jaj Wink Nagrywanie => u góry po prawej "kółko zębate" => Folder nagrań => klikamy => Wybierz folder, w którym chcesz zapisać nagrania Wink
@Łonogrzmot nie widzę opcji wyboru folderu, nakieruj bom ślepy Big Grin
Dzięki Smile
Po podpięciu, dysk zewnętrzny również można wybrać, wyrażając zgodę aplikacji na dostęp Wink
@mjw Nie grzebałem, ale jest opcja wyboru foldera, w którym chcemy zapisać nagrania...
@Łonogrzmot grzebałeś tam w ustawieniach tego nagrywania? Można dowolnie zmieniać folder nagrań?
@mjw Tak, po ostatniej aktualizacji TiviMate widzieli Smile
Widzieliście funkcje nagrywania w tivi mate? Wink