Czy ktoś z was miał może tak że na IPTV np na TVN lecą seriale w oryginalnym języku Angielskim i nie tłumaczy ? korzystam z wizji i tam np jest lektor a z IPTV nie ma lektora , wie ktoś może jak go włączyć ?
Archiwum Shoutboxa
U mnie Rapid przycina co kilka/kilkanaście sekund szczególnie na kanałach z bajkami zawiesza się obraz robią się piksele i się odświeża.. Testowałem na android box, IPhone i Apple TV..
@emcet ja korzystam i według mnie nie ma lepszej alternatywy. Co do legalności u niemca... to musisz sprawdzić czy streamowanie jest legalne. Ty oglądając stream z Rapida nic nie udostępniasz.
Co mi tu nie zgłaszacie jakieś spamerskie konto co za listy z bajkami/filmami żebrze o pińć złotych.
Zgłaszać taki to od razu będę banować...
Zgłaszać taki to od razu będę banować... Cześć wszystkim , czy ktoś korzystał lub korzysta z RPDTV PL ? I może podzielić się opiniami ? Oraz może wie jak ma się legalność korzystania z tej tv w Niemczech ?
@levider możesz próbować dodatkiem do chrome "send to kodi" albno aplikacją Yatse na androida.
Czy wie ktoś może jak mogę otworzyć film z linku do pobrania/ogladania online w Kodi?
No i bardzo dobrze, teraz czekamy na @kodiver`a aby zrobił lepsze wtyczki od ramica.
popek chyba bedzie musiał wrucić do koksu i słabego rapu
mam nadzieje ze strachu dojedzie szpilke ten koles to sie nadaje na bramke do klubu 
mam nadzieje ze strachu dojedzie szpilke ten koles to sie nadaje na bramke do klubu