Trzasnąłem grila pod tarasem ale wypizdówek jak cholera
Archiwum Shoutboxa
Czy żeby działał PVR reminder to lista m3u musi wspierać archiwum albo spełniać inne warunki? Wygenerowałem sobie listę wtyczką od kszaq cp go, ale podczas gdy wyskakuje okienko z PVR reminder to przy przełączeniu wszystko się zawiesza
Da radę dokupić do mibox 3 dekoder DVB-T 2 na USB? Mam jakiś Media techa i niestety nie działa, a jak podłącze go do telefonu to mogę oglądać TV. Android z miboxa jest bardziej upośledzony?
Po wgraniu CE w single boocie na emmc przez ceemmc możliwe jest później przywrócenie Androida? Trzeba do tego tylko stockowy firmware, zgadza się?
Jestem mega zadowolony z A8 Sony ale tylko wtedy kiedy odpalam KODI, video o dużym bitrate najlepiej z HDR i oczywiście zagram sobie w Deam's Souls. , Telewizja ? Bez rewelacji, tutaj myślę, że lepiej to wygląda na matrycy lcd.
matrycje Oled nie palą tak jasno jak lcd, więc jeśli jeszzcze bardziej by mi ściemnij to bym się wkurzył. Z drugiej strony może większa by byłą głębia, ostrość, szczegółowość obrazu dzięki temu.
Kalibrowałem samemu, boje się podejść do profesjonalnej kalibracji. Zrobią co trzeba a potem nastanie jeszcze większa ciemność a gość mi powie "panie ale to tak powinno wyglądać Z drugiej strony ludzie piszą, że warto. Powiem tak, kit z telewizją, jeśli zdeycodwałbym się to kalibracja pod KODI / PS5 .
Jeżeli posiadasz wiedze tajemną na temat innego, świetnego dostawcy telewizji, który to zaoferuje wręcz bajkową jakość - Bardzo proszę, podziel się swą wiedzą