No i chyba wczoraj przedwcześnie pochwaliłem CE, dzisiaj rano włączam boxa, a tam wi-fi nie wstało Librespot odinstalowany... zobaczę czy jutro po nocy wstanie...
Prawdę pisząc cholernię lubię Kodi, dotychczas działałem na LE od roku 2013 służył mi Zotac ZBOX nano XS AD11 Plus - poczciwy skurczybyk . Teraz Android TV z którego jestem średnio zadowolony. Na Minix postawię CE i to będzie moja pierwsza próba z tym systemem. Jak nie będę ogarniać odezwę się
pytałem w wątku o 19.1 - tym najnowszym - czy problem został naprawiony, ale nie dostałem jasnej odpowiedzi, dopiero jak sprawdziłem u siebie to okazało się, że połączenie z Wi-Fi zostało po uśpieniu i wybudzeniu urządzenia, więc stwierdziłem, że naprawili
@"enefem" Dobrze, niech działają, będzie dobry system pod Minixa Dostałem cynk od kierownika Toya, światłówód będą stawiąc lipiac/sierpień, do tego czasu niech ekipa CE załata wszelkie bugi.
Team CE ujarzmił chyba Librespot w większej mierze. Już nie wywala Wi-Fi po wybudzeniu urządzenia, a jeszcze na rc4 wywalało. Mam nadzieję, że nie zaskoczyło tylko chwilowo i faktycznie coś zrobili. W changelogu nie zauważyłem, żeby było to ujęte, ale ogólnie jest dużo zmian, hmm...