15 maja, 14:00-15:00 - działa
Archiwum Shoutboxa
Niestety na poprawkę dla kodi v18 chyba nie ma co liczyć, więc trzeba będzie zaktualizować libre/coreelec do wersji z kodi v19 jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił...
Dobre wiadomości w sprawie nowej wersji Widevine dla Linuxa ARM z którą były kłopoty. Wczoraj Kszaq dodał odpowiednie poprawki do repo libreelec...
fame 8 na plusx nie bylo bo probowalem ogladac ale czarny ekran a pozniej w ogole nie dzialal kanal reszta dzialala 9 juz nie sprawdzalem
No i chyba wczoraj przedwcześnie pochwaliłem CE, dzisiaj rano włączam boxa, a tam wi-fi nie wstało Librespot odinstalowany... zobaczę czy jutro po nocy wstanie...
czy na teleele bedzie transmisja fame 10 czy tam juz nie transmituja gali fame od jakiegos czasu?
Prawdę pisząc cholernię lubię Kodi, dotychczas działałem na LE od roku 2013 służył mi Zotac ZBOX nano XS AD11 Plus - poczciwy skurczybyk . Teraz Android TV z którego jestem średnio zadowolony. Na Minix postawię CE i to będzie moja pierwsza próba z tym systemem. Jak nie będę ogarniać odezwę się
no sterowniki to trochę grubszy temat chyba, chociaż z tego co widać na forum to coś tam starają się dodawać