jest jeden mankament, pomimo zmiany języka api na polish nie tłumaczy opisów, tytułów mediów.
Archiwum Shoutboxa
Venom zaczął naprawdę dobrze działać od wersji 5.0.0, podoba mi się nowy styl wyświetlania źródeł, podobny do Fen/Seren.
Niestety Mi Stick również nie ma takiej opcji... A trochę kicha, bo mama już dwa razy w jakiś cudowny sposób "przez przypadek" odinstalowała sobie TiviMate, a tłumaczenie przez telefon jak ma to zainstalować na nowo jest hmm... pracochłonne

Pewnie tak samo jak z miboxem, będziesz mieć podgląd ale sterować nie można. Więc ktoś musi podążać pilotem zgodnie z twoimi wskazówkami. Oczywiście instalacja aplikacji z plików apk tylko.
Dzięki za szybką odpowiedź
a jak ten box ma się ze zdalnym sterowaniem? Da się obsługiwać przez Team Viewer?
a jak ten box ma się ze zdalnym sterowaniem? Da się obsługiwać przez Team Viewer?Czy ten zachwalany ostatnio przez wielu Canal+ box obsługuje uruchamianie TiviMate po włączeniu z uśpienia? Bo nie każde urządzenie z tą funkcją współpracuje, a mam obawy, że starsze osoby mimo prostego interfejsu będą mieć problem
@Bartq tak możesz cofnąć KODI/PROGRAMY/inputstream.helper i tam jest odpowiednia opcja
Siema. Dałem się złapac w pułapkę. Wyskoczyła mi dostępna aktualizacja (chyba ten widevine) i przez klika dni klikałem Cancel aż dziś uznałem, że zaktualizuje i będzie spokój. Oj ja naiwny. Oczywiście nie działa mi już Netflix i Player. Jest jakaś szansa cofnąć to do starszej wersji ?
Canal+ box za 149,99zł w Euro RTV AGD >>> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@enefem jak na razie nadal google nie wyłączyło strarszej wersji widevine 4.10.1679.0 - przynajmniej w przypadku Netflixa nadal działa....ciekawe jak długo
@pshtrop serwis telele udostępnia strumienie które łamią prawa autorskie, bo są one nie licencjonowane po przez dostawców. Niewiem jak wygląda prawo w Niemczech ale chyba lepiej korzystać z VPN jeśli jest taka możliwość.
@pshtrop jak znasz niemiecki to poGoogluj sobie w niemieckim Google. Widziałem kilka razy jakieś artykuły, że ktoś w Niemczech dostał karę za pobieranie muzyki z jakiegoś serwisu, ale czy to rzetelne źródło i czy sprawdziło czy aby na pewno nie chodziło o sieć torrent? Kto to wie.

ciekawe jak długo