Zastanawiam się w czym jest rzecz,jeśli chodzi o pobieranie informacji ocen filmów/seriali z IMDB na przykładzie wtyczek. Rzekomo Venom, pobiera info, jednakże u mnie się to w żaden sposób nie pokrywa z realnymi ocenamy ze strony. Wtyczka The Crew znów pokazuje 100 % poprawnie z seksji seriale, znów filmy nie są zgodne. W czym jest problem, o co tu chodzi ? Czy ktoś mógłby to wyjaśnić. Fajnie jakby działało to sprawnie.
Archiwum Shoutboxa
@mjw a powiedz mi jeszcze czy Canal+ box może być schowany gdzieś za tv, czy musi być widoczny dla pilota w celu uruchomienia? Różnie to bywa z pilotami na BT
@p3t3n3t chciałbym wypróbować teleele ale ni cholery nie mogę trafić na rejkę dlatego pomyślałem, że może ktoś mi będzie mógł wykupić listę
jest jeden mankament, pomimo zmiany języka api na polish nie tłumaczy opisów, tytułów mediów.
Venom zaczął naprawdę dobrze działać od wersji 5.0.0, podoba mi się nowy styl wyświetlania źródeł, podobny do Fen/Seren.
Niestety Mi Stick również nie ma takiej opcji... A trochę kicha, bo mama już dwa razy w jakiś cudowny sposób "przez przypadek" odinstalowała sobie TiviMate, a tłumaczenie przez telefon jak ma to zainstalować na nowo jest hmm... pracochłonne
Pewnie tak samo jak z miboxem, będziesz mieć podgląd ale sterować nie można. Więc ktoś musi podążać pilotem zgodnie z twoimi wskazówkami. Oczywiście instalacja aplikacji z plików apk tylko.
Dzięki za szybką odpowiedź a jak ten box ma się ze zdalnym sterowaniem? Da się obsługiwać przez Team Viewer?
Czy ten zachwalany ostatnio przez wielu Canal+ box obsługuje uruchamianie TiviMate po włączeniu z uśpienia? Bo nie każde urządzenie z tą funkcją współpracuje, a mam obawy, że starsze osoby mimo prostego interfejsu będą mieć problem
@Bartq tak możesz cofnąć KODI/PROGRAMY/inputstream.helper i tam jest odpowiednia opcja
Siema. Dałem się złapac w pułapkę. Wyskoczyła mi dostępna aktualizacja (chyba ten widevine) i przez klika dni klikałem Cancel aż dziś uznałem, że zaktualizuje i będzie spokój. Oj ja naiwny. Oczywiście nie działa mi już Netflix i Player. Jest jakaś szansa cofnąć to do starszej wersji ?
Canal+ box za 149,99zł w Euro RTV AGD >>> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.