@gzenio22 spróbuj napisać na email do ruska podobno czasem zdarzy się, że założy konto
Archiwum Shoutboxa
puściłem aktualizację i wyszło jeszcze kilka błędów ^^ oczywiście musiałem je zauważyć już po fakcie, ale postaram się do dzisiaj do wieczora poprawić ewentualnie jutro rano
jeszcze kilka mniejszych bugów doszło, ale już nie dałem rady wszystkiego wyłapać i poprawić, dzisiaj do wieczora może uda się je skorygować i wypchnąć aktualizację tak kolo 19:00
dzisiaj dodałem gradient i nowy colorpicker, już nie wymaga skin helper service colorpicker, więc będzie można zmieniać kolorki już na Kodi 20 ^^
@"enefem" - zaczyna to przyjemnie wyglądać. Widzę kilka malutkich bugów (a przynajmniej widziałem tydzień temu) - jak będę miał czas to w weekend zrobię ci PR na githubie z poprawką.
wczoraj ktoś podrzucił fajny pomysł to dzisiaj zaimplementowałem, jaram się trochę
dzisiaj wjedzie nowy wygląd PVR OSD w AZ2:R By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@xgrzegorz1990x możesz wygenerować listę m3u za pomocą wtyczki, ale taka lista działa tylko w kodim i nadal musisz być zalogowany we wtyczce do wppilota
moze cos robie zle ? uzywam dowloader zeby sciagnac plik na urzadzenie a pozniej w kodim uzywam opcje zainstaluj z zip file
Wtyczka ktora wyslalem dziala, przed chwila sprawdzilem i smiga. Z innego zrodla niema bo nikt inny nie przetlumaczyl tej wtyczki na python 3.