Ogarnąłem już epg, ale gdy wcisne podczas oglądania tv na pilocie "w lewo" to kodu się restartuje
Archiwum Shoutboxa
Moglibyście pisać w temacie i nabić trochę postów/wyświetlenia Obecnie temat skórki na KWP nie pojawia się nawet w google ^.^
@"enefem" czy jest gdzieś możliwość włączenia albo dodania ikony pobierania napisów podczas oglądania bo teraz trzeba wchodzić przez ustawienia
@remekb jeszcze nad nim pracuje i dokładnie nie wiem kiedy skończę, oprócz strony głównej, chce wprowadzić też nowy widok dla listy filmów, spójny z tym ze strony głównej a to trochę roboty jest
ogarnalem sobie EPG, ale dziwna sprawa. Gdy daje na pilocie "w lewo" tak zeby cofnąc materiał w tv to mi sie zawiesza i wczytuje od nowa skórkę. co może być przyczyną?
@"enefem" kiedy będzie dostępny nowy layout? Chyba, że już jest, to jak ustawić?
Dobra juz widzę że opcja catch up są w pvr iptv Simple client. Nie mogę tylko epg ustawić. W ogóle nie wczytuję. Próbowałem z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
spoko Panowie Zrobilem dual boota. w jaki sposob z androida przełączyć się na CE?
@zborus u mnie śmiga aż miło, ale to na CE, na Android TV chodzi praktycznie tak samo jak na Eastuary
@"enefem" a jak chodzi epg w tej skórce w pvr plugin bo z tego co pamietam zamulało strasznie na zwykłym Zephyr arctic
Nowy home layout: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Trochę bardziej inspirowany Netflixem w kolorystyce ciemniejszej niż dotychczasowy układ (ciemny)
drugie Kodi, jakiś fork i tam zainstalować albo próbować wyciągnąć telewizje z plikó∑