Jak używasz RD nie musisz mieć VPN
Archiwum Shoutboxa
Czy używając real debrid z którąś wtyczką obsługującą to muszę używać vpn czy tak jak z tb7 nie trzeba?
@remekb Chyba tylko ktoś kto ma konto może cię zarejestrować tu szukaj co i jak: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. teleelevidenie wczoraj nie rejestrowało na polskę...może dziś
Spróbuję dziś przypinować rejestracji teleelevidenie - jak by było otwarte to dam znać na shoutbox oczywiście...
Cześć wszystkim. Poszukuje listy *.m3u, z podziałem na grupy oraz logami, bez tokenów i danych logowania oczywiście. Taką do edycji, bo moja padła, a nie nie zapisałem jej na kompie tylko wklepałem do tivimate'a w boxie od rau. A to dobrze skrojona i opisana lista była.
Ogarnąłem już epg, ale gdy wcisne podczas oglądania tv na pilocie "w lewo" to kodu się restartuje
Moglibyście pisać w temacie i nabić trochę postów/wyświetlenia Obecnie temat skórki na KWP nie pojawia się nawet w google ^.^
@"enefem" czy jest gdzieś możliwość włączenia albo dodania ikony pobierania napisów podczas oglądania bo teraz trzeba wchodzić przez ustawienia
@remekb jeszcze nad nim pracuje i dokładnie nie wiem kiedy skończę, oprócz strony głównej, chce wprowadzić też nowy widok dla listy filmów, spójny z tym ze strony głównej a to trochę roboty jest
ogarnalem sobie EPG, ale dziwna sprawa. Gdy daje na pilocie "w lewo" tak zeby cofnąc materiał w tv to mi sie zawiesza i wczytuje od nowa skórkę. co może być przyczyną?
@"enefem" kiedy będzie dostępny nowy layout? Chyba, że już jest, to jak ustawić?
Dobra juz widzę że opcja catch up są w pvr iptv Simple client. Nie mogę tylko epg ustawić. W ogóle nie wczytuję. Próbowałem z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.