na teleele tez nie działa.
Archiwum Shoutboxa
Dziala wam epg dla eurosport 3-9 w plusx, program tivimate, epg By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ?
@DenDy fajnie puściłem przed chwilą aktualizację, cofnąłem wersję do poprzedniej bo było mniej błędów, w ciągu najbliższych kilku dni poprawie jeszcze kilka mniejszych błędów
Może tak być. Ja ogólnie lubię AZ2, używałem oryginał na k18. Potem na k19 reloaded a teraz używam twój mod i jestem happy
tam tak jakby wszystko było skrojone pod jeden wygląd i o wiele ciężej było coś zmienić niż grzebiąc w Estuary
ogólnie to klepanie "od podstaw" sprawia większą frajdę i jakby czuję większą kontrolę nad kodem, o wiele łatwiej jest coś dodać niż pracując w AZ2
jeszcze tylko scrollowanie widgetów poprawić i biorę się za resztę, dialogi, DialogVideoInfo, addon browser, addon info, klawiatura, oj dużo tego
@LukasS domyślny widok będzie taki sam jak "Flix view" w AZ2: Resurrection, na razie ogarnąłem jeden layout: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@remekb wgrałem przed chwilą na Mi Boxa i muszę przyznać, że ładnie to zapiernicza, biorąc pod uwagę fakt, że bazuje to na Estuary to działa praktycznie tak samo. Jak nic nie spierniczę po drodze, to może być ładny performance boost względem AZ2