Jak miałem RD to korzystałem z Serem. Faktycznie było ok.
Archiwum Shoutboxa
@zborus Bez konta premium nic nie obejrzysz, takie czasy, lepiej spożytkuj hajs na porządny serwis jak Real Debrid, postaw sobie sprawdzoną wtyczkę Nightwing, The Crew czy też inną, nie spotkasz się z sytuacją, że coś nie działa.
@zborus wątpie by bez tego coś znalazło. No może ekino po ostatnich poprawkach. Proponowałbym zacząć od wyczyszczenia cache źródeł z narzędziach FanFilm. Mi to często pomagało z błędem "Brak dostępnych źródeł". Oczywiscie jeśli byłem pewien, że te źródła są. Jak nie ma, to i "z pustego i salomon nie naleje"
Kilkanaście urządzeń z Android TV, Kodi 19.1 FF z podpiętymi tb7/HDseans działa dobrze, w miarę dostępności źródeł, użytkownicy się nie skarżą...
@Tomek przeczytałem temat jak działa FF, ale odpowiedzi dlaczego nie znajduje żadnego źródła na każdym tytule nie znalazłem. A też mam ten problem na jednym urządzeniu.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. fajny pilot Bluetooth + IrDa
Codziennie to samo... eh po co człowiek pisze te poradniki... By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pewnie aktualizowałeś z K18 na K19. Takie kwiatki się dzieją, trzeba odinstalować całkiem K18 i dopiero instalować K19.
Czemu podczas instalacji FanFilm na KODI 19 mam błąd dotyczacy zależności Python2