Cześć. Pewnie nie lubicie tutaj takich. Ale nie chce śmiecić tematami. Zainteresował mnie temat iptv (od miesiąca korzystam, dostałem od znajomego link m3u wkleilem do smartiptv działa, jest fajnie. Aleee chciałbym być niezależny mieć swoje konto skąd on ten link do playlisty bierze. I do meritum, nie wiecie czy można kupić jakies zaproszenie na plusx.tv czy to drugie teleelevidenie ?\
Archiwum Shoutboxa
Teraz się coś odmulilo bo miałem włączony multi view z 3 streamami i musiałem dodać ekran ponownie, dziwne. 

Zobaczymy co będzie w 22 i 23 roku jak z anteny c+ zniknie liga angielska i z 11 F1
Screen sharing chyba leci. Najlepsza opcja dla nas byłoby dodanie kanału z pakietu DE z bundesliga. Na tym viaplay jakość slaba
Mnie do szczęścia nie potrzeba nic więcej: tydzień temu odkryłem wtyczkę Nightwing, która jako pierwsza pokazuje prawidłowe oceny mediów IMDB, do tego perfekcyjnie odtwarza wszelkie źródła, w tym stare filmy z lat 60/70. Jedyny minus, dość powolne działanie, w obecnej wersji wznawanie odtwarzanych mediów nie działa.