Co mi zależy powalczę i ja z emuELEC pewnie lepszy dzieki zawsze to kolejna zabawka
Archiwum Shoutboxa
Też kombinowałem w KODI ale jakoś DosBox mi nie działa, albo nie umiem wywala mi Kodi ale że HTPC stoi na Windows to wszystko jest możliwe, natomiast RecalBox na RPI 4B działa całkiem fajnie tylko Kodi mnie drażni bo 18,9 i chciałbym znaleźć sposób aby go podmienić na nowszy
Nie -kiedyś miałem się tym zająć, ale tkwię wciąż na emulacji w kodi. Na szybką rozrywkę wystarczy. Teraz "buduję" retro na s905x2 części są, biorę się za przemalowanie obudowy - ale na nim będzie emuelec
Panowie żeby nie śmiecić po forum szybkie pytanie, czy mamy tutaj jakiegoś mądrego znającego RecalBox (taka platforma do gier retro, jak RetroPie ale z zaimplementowanym KODI) ?
Ps2 nie emulowalem bo mam ale w Google twierdzą, ze powinno działać. I tak w tej wtyczce tez powinny być gry z ps2
W Kodi się nie da ale da się w RetroArch, a obraz gry można pobrać specjalną wtyczką do Kodi.
btw. szykuje się nowy wygląd PVR OSD ktoś zgadnie skąd inspiracja: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ?
Panowie jak wy uzyskujecie taka płynność działania Kodi? Mam x96air P3 i przy skinie Cosmic jak wrzucę po 2 widgety do filmów i seriali to ewidentnie zaczyna zwalniać.. czy box od c+ bądź od Xiaomi będzie się lepiej spisywał?