Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

ok dzięki zobaczę jeszcze na innym boxie co będzie ważne że repo jest prawidłowe
@EMR9 repo masz poprawne na oficjalnym forum kodi.tv nikt nie zgłasza problemów...rozumiem że nie jesteś w PL? bo u nas tego serwisu nie ma i trzeba pewnie coś kombinować z VPN
pisze No items
Witam z jakiego repozytorium można pobrać dodatek disney+ znalazłem takie http;//k.slyguy.xyz ale po zalogowaniu wszystkie foldery są puste
@Tomek Dokładnie teraz już każdy będzie wiedział!
No widzisz. Nie ma jak to fachowa pomoc na dokładnie opisany problem.
Ok już wiem
To czego mi nie ?
tak
Mam pytanie czy teleelevidenie działa w Polsce ?
wow Big Grin
Być może użytkownicy tego modelu? firma TCL? portale specjalistyczne w sieci?
Wie ktoś, czy jest aktualizacja na TCL 65C715?
simpleTV jeśli nie oczekujesz wodotrysków a tylko odtwarzanie listy m3u
Kodi
Jaki program polecacie do TV na windowsa ? Najlepiej z możliwością dodania MAC,m3u no i EPG
Z drugiej strony subskrypcja premki na YT nie jest adekwatna do jakości contentu który subskrybuje. Wink
3 rzeczy które mnie do chińczyka ciągną to Gigabit/AV1/Wifi6 stąd pchanie się w Shielda uważam za trochę archaiczne, z całym szacunkiem do jego mocy obliczeniowej i optymalizacji. I tak zależy mi jedynie na YT bez reklam. na webOS mam wszystko oprócz tego. (piHole nie daje rady)
A weź daj spokój nie poruwnuj ferrari do trabanta - poczytaj w tym wątku nie dawno jeden z naszych użytkowników jakie miał problemy z tym Mecoolem: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
To ostatnie pytanie i już nie spamuje, Shield czy Meccool KM6 Deluxe?