A mi wyskoczył błąd przy aktualizacji Pewnie Netflix. Po restarcie OK
Archiwum Shoutboxa
khm - premiera nowego ff bez echa... a dołożyli seriale z netflixa. Jak myślicie, co następne? hbo? Amazon?
przy okazji zanim go wypuszczę, postaram się bardziej dopieścić, a po wypuszczeniu zbackportuje część widoków i funkcji z nowego skina do Cosmica
@LukasS tak ^^ na bazie Cosmica. Więc jakby kontynuacja ale z nowym konceptem. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Premiumize.me serwis debrid z chmurą i seedboxem oraz VPN i kilkoma dodatkami, lepszy od real-debrid w promocji na 2 lata za 99 euro co wychodzi troszkę ponad 4 euro za miesiąc By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Powoli zaczyna nabierać kolorów: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Koniec darmowych okresów próbnych dla nowych klientów Viaplay, a tak było fajnie
@Łonogrzmot tak mi się przypomniało, że mija mi właśnie 6 miesiecy od zakupu adguard vpn na 5 lat i wciąż działa.
Nie ma głupich pytań zatem, jakie korzyści niesie za sobą kanał oznaczony jako [low bitrate] ?
W logach widniało ImportError: cannot import name 'apis' from 'ptw.libraries' (/storage/.kodi/addons/script.module.ptw/lib/ptw/libraries/__init__.py)
Tomek, dzięki za interwencję w sprawie fanfilm. Po aktualizacji wtyczka śmiga i rzeczywiście błąd dotyczył modułu ptw.