Albo jak masz konto to logujesz się
Archiwum Shoutboxa
@kaszmir84 a potem zdziwienie że rusek blokuje listę bo jest na wielu urządzeniach używana...
Czy strony oferujac sortowanie playlist m3u sa bezpieczne? m-TVGuide posiada mozliwosc recznego sortowania kanalow, do tego rozne opcje predefiniowane np. sortowanie wedlug kolejnosci alfabetycznej. Dla uzytkownikow zaawansowanych mozna tez sortowac kanaly za pomoca edytowania pliku bazy (source.db).
wgrywać listę na m3u4u.com i tam sobie ją sortujesz. Do kodi wstawiasz link do m3u z m3u4u.
W kodi też się da - Kodi - ustawienia - telewizja - ogólne - menedżer kanałów. Ale najlepiej otworzyć notatnik i samemu sobie posortować z pliku
Natknąłem się na PC Welt. 2 lata ochrony dla maksymalnie 10 urządzeń, VPN, Pamiec Cloud 75 GB i prawdopodobnie Menedżer haseł Za niecałe 23€ Oferta jest ważna do przełomu roku. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
cześć jak włączyć symbol @ do login przy wtyczce ?niestety nie widzę takiej opcji.
@Łonogrzmot Dzień dobry ile mniej więcej działają Ci baterie w pilocie od chromecasta? U mnie co 2 dni trzeba ładować akumulatorki. Myślałem, że to wina akumulatorów, ale ze zwykłymi bateriamii podobnie...
W dzisiejszych czasach to raczej "strzał w kolano" jeśli nie Amlogic to będzie inny... :-)
Dość niepokojące wieści odnośnie przyszłości popularnego Coreeleca: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.