Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

@dabroviec Bez zbędnych ceregieli, kupujesz w serwisie aukcyjnym "kartę" Paysafecard, lub fizycznie w setkach punktów, jak markety, stacje paliw, saloniki prasowe, wybierasz metodę płatności "Prepaid Tickets", gdzie wklepujesz kod z Paysafecard, wsio Smile
Panowie, jak najlepiej wykupić Real-Debrid? Karta debetowa ING czy założyć Revoluta (weryfikacja niby szybka) i doładować go karta ING (chyba bez prowizji)
@mjw dzięki, już zainstalowana Wink
@Łonogrzmot to ja dorzucę za darmo też przydatną apkę: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
no trudno zainstalowałem apkę z Windscribe VPN na boxie
Raczej będzie ciężko bo nie korzystają z openvpn
wiecie może jak dodać Windscribe VPN do KODI?
Dziękuję i wzajemnie @sky02 Smile
Zdrowych i Wesołych Świąt dla całego zgromadzonego tu Forum Smile
@mjw domyślna strefa czasowa na forum jest ustawiona prawidłowo? Dopiero zauważyłem, że mam GMT i mi pokazuje 6 rano ^^ (wiem mogę sobie to ustawić w profilu)
Hehehe ^^
Jestem fanem Trwam jeśli o to chodzi Big Grin
Który to taki śmieszek z tymi screenami w nowym poradniku? @mjw czy @Tomek Big Grin
Info dla fanów i sympatyków, jest nowa wersja m-TVGuide 8.1.0 Smile
@martairafal Cherry się aktualizuje do wersji 1.3.8, po czym nie znika, z listy "do aktualizacji" Wink
@martairafal Tak mam, ale tylko z Cherry Sad
Wyskakuje mi aktualizacja Cherry i darmowa Tv ale nie chce się zaktualizować też tak macje
Wyskakuje mi aktualizacja Cherry Tv i darmowa Tv ale nie chce się zaktualizować też tak macje