@dabroviec Bez zbędnych ceregieli, kupujesz w serwisie aukcyjnym "kartę" Paysafecard, lub fizycznie w setkach punktów, jak markety, stacje paliw, saloniki prasowe, wybierasz metodę płatności "Prepaid Tickets", gdzie wklepujesz kod z Paysafecard, wsio
Archiwum Shoutboxa
Panowie, jak najlepiej wykupić Real-Debrid? Karta debetowa ING czy założyć Revoluta (weryfikacja niby szybka) i doładować go karta ING (chyba bez prowizji)
@Łonogrzmot to ja dorzucę za darmo też przydatną apkę: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Za darmo, fajna aplikacja do aparatu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@mjw domyślna strefa czasowa na forum jest ustawiona prawidłowo? Dopiero zauważyłem, że mam GMT i mi pokazuje 6 rano ^^ (wiem mogę sobie to ustawić w profilu)
@martairafal Cherry się aktualizuje do wersji 1.3.8, po czym nie znika, z listy "do aktualizacji"
Wyskakuje mi aktualizacja Cherry i darmowa Tv ale nie chce się zaktualizować też tak macje
Wyskakuje mi aktualizacja Cherry Tv i darmowa Tv ale nie chce się zaktualizować też tak macje