2.4.8-Leia jest nowsze niż to co mam 2.4.8.1 ? No wiem, że stary sprzęt. Wysiada całkowicie więc czas na zmiany. Tak jak napisałeś, zresztą to samo co ja - cały czas jest z czymś walka. CO chwila coś przestaje tu działać. Trochę to już irytuje.
2.4.8... By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. trochę to starusieńkie jak dla mnie to zmiana boxa, możesz kombinować i walczyć, ale to będzie cały czas walka, a jak chcesz sobie przyjemnie korzystać to tak jak wspominałem, coś na s905x3 albo NAJLEPIEJ na s922x
Zainstalowałem CE głownie dla Ambilighta i tak się do niego z dziewczyną przyzwyczailiśmy, że już nie wyobrażamy sobie TV bez światełek. Niestety przez mnogośc i częstość problemów z tymi wtyczkami zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej po prostu kupić Philipsa z Ambi. A możesz polecić jakiegos BOXa z tym dobrym prockiem ?
czas na wymianę nie ma co trzymać reliktów... serio. Zainwestuj w coś na 905x3 i postaw sobie CE19 i miej przyjemność z korzystania, a przestaniesz Kodi nazywać nieszczęsnym