Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Za pośrednictwem wtyczki tb7 player działa bez uwag, sprawdzone na pliku filmowym 14.67GB
=> pomoc@tb7.pl
Co z tym tb7 od jakiegoś czasu w ogóle nie da się oglądać (źródło osiąga za wolno)
mam to samo
mam problem z prędkością transferu na xt7. na Kodi buforuje tak, że się nie da oglądać, próbowałem pobrać plik ze strony, ale pobieranie ~500kB/s. takie mają przeciążone serwery? próbuję i wieczorem i rano, z różnymi plikami, ale ostatnio ciągle to samo
aktualnie testuje By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i działa całkiem fajnie tylko są pewne ograniczenia i limity danych
był plan ale serwery były wyprzedane, teraz troszkę podrożały ale może ruszę z poradnikiem
@mjw kiedyś o ile dobrze pamiętam wspomniałeś o jakimś poradniku dla torrentow, seedboxa. Ujrzał światło dzienne?
@FilipTV - piłuj troszkę język - nie podoba mi się ton w jaki podchodzisz do sprawy - postawa roszczeniowa rodem z gimnazjum.
@FilipTV to napisz
Smile Smile Smile
Dawajcie wtyczkę TVP GO
Ta ich aplikacja to jakiś dramat
na Polsat box go oglądałem
Ja jak oglądałem w 4k PSG-Real Madryt to buforowało co jakiś czas a net mam bardzo dobry
Witam
Hej, oglądał ktoś dzisiaj LM na +x, były problemy z płynnością?
siemanko
Witam wszystkich✌️
Zapytam jeszcze raz działa wam obecna filmu, dodane do watchlisty itp w menu kontekstowym traktat?