ja kopiuje cały folder na win to c:\Users\xxx\AppData\Roaming\Kodi\ na androidzie i android Tv Android/Data/org.xmbc.kodi.Na androidzie zeby nie czekac az sie wszystko skopiuje pakuje cały /org.xmbc.kodi rarem
Archiwum Shoutboxa
jaki folder trzeba skopiowac, zeby zachować aktualna konfigurację kodi (najbardziej chodzi mi o skórkę i wtyczki) przed reinstalacją Kodi na androidzie?
No to masz informację - musisz mieć zainstalowane odpowiednie dodatki i w nich aktywne konta - fanfilm sam wykryje że one są
chyba że chodzi że ma pokazywać jako źródła Netflix czy Amazon - wystarczy zainstalować najnowszą wersję FanFilm oraz mieć w kodi zainstalowane i skonfigurowane wtyczki od Netflix i Amazon
da się jakoś zrobić żeby fan film pokazywał jako zrodzą np netflix czy amazon video?
Myślałem, że teleele to jacyś ruscy prowadzą...? Wiem, że obsługują klientów z całego świata, serwery mogą mieć właściwie gdziekolwiek, ale wiem też, że Polaków za bardzo nie lubią przez tę akcję na wykopie
Hmm ciekawe czy w związku z aktualną sytuacją na arenie międzynarodowej nie grozi nam blokada teleele? W sumie ich administracja nie za bardzo lubi nasz region...
Wierz mi że testuje tb7 od kilku tygodni w różnych godzinach. Teraz też oglądam. Pierwszy raz od 2-3 tygodni bez problemu