Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

spam Tongue
Co to za dziwne posty się pojawiły?
@mjw włączając box jak pojawia się logo i dźwięk powitalny to dźwięk słychać ale.już po załadowaniu systemu nic nie jest przekazywane z dźwięku do projektora
No powinien, może musisz ustawić audio output w projektorze
Czy da się połączyć box z projektorem tak aby on odtwarzał swoim głośnikiem dźwięk? Sygnał doprowadzony kablem hdmi i myślałem że to on podeślę dźwięk na projektor, ale jednak to nie działa
No - od jakiegoś pół roku nieużywalny.... pisaliśmy o tym w wielu miejscach...
Zauważyłem, że przepadło mi premium na tb7, kupiłem na poł roku a tu sie okazało, że kodi w ogole nie znajduje mi niczego z tb7. Strona muli jak diabli. Tb7 padło?
@coffee a co ta wtyczka robi tak dobrego bo jest też do Kodi ?
@coffee jak niema to napisz Tongue
Kurczę, aż dziwne, że na forum nie ma niczego na temat zajebistego pluginu "SendToKodi", który w połączeniu z appką "Kore" na Android jeszcze bardziej rozszerza nasze centrum multimedialne :p
Możecie sprawdzić wtyczki Asgard i Movie 4k czy działają.
większość wspólczesnych filmów z tzw. Drugiego obiegu ma napisy "wbudowane" dla niedosłyszących, resztę załatwi automat. A jak ktoś chce no to może poprawi, może będzie kolejne źródło napisów Smile
i W takim wypadku SubTitle Edit i tłumacz automatycznie, coraz lepszy jest translator i jeśli ktoś ma potrzebę to obejrzy i amen
jak napiprojekt & opensubtitles nie znajdują napisów to znaczy że ich prawdopodobnie nie ma
To skąd bierzecie napisy jak Napi ich nie znajdzie?
moim zdaniem, według mnie, zdecydowanie NIE Tongue
ak4subtitles znajduje więcej PL napisów niż napiprojekt? W moim odczuciu raczej nie Tongue
do pl napisow polecam zainstalować ak4subtitles. warto mieć dodatkowe źródło kiedy napiprojekt czegoś nie znajdzie fajnie by dodać poradnik na głównej na ten temat.
@zborus działa... to nie zawsze sie sprawdza szczególnie jak masz napisy przystosowane do innego fps filmów
Działa Wam opcja przesunięcia napisów w odtwarzaczu kodi? Może po prostu nie umiem tego robić...