@mjw włączając box jak pojawia się logo i dźwięk powitalny to dźwięk słychać ale.już po załadowaniu systemu nic nie jest przekazywane z dźwięku do projektora
Czy da się połączyć box z projektorem tak aby on odtwarzał swoim głośnikiem dźwięk? Sygnał doprowadzony kablem hdmi i myślałem że to on podeślę dźwięk na projektor, ale jednak to nie działa
Zauważyłem, że przepadło mi premium na tb7, kupiłem na poł roku a tu sie okazało, że kodi w ogole nie znajduje mi niczego z tb7. Strona muli jak diabli. Tb7 padło?
Kurczę, aż dziwne, że na forum nie ma niczego na temat zajebistego pluginu "SendToKodi", który w połączeniu z appką "Kore" na Android jeszcze bardziej rozszerza nasze centrum multimedialne :p
większość wspólczesnych filmów z tzw. Drugiego obiegu ma napisy "wbudowane" dla niedosłyszących, resztę załatwi automat. A jak ktoś chce no to może poprawi, może będzie kolejne źródło napisów
do pl napisow polecam zainstalować ak4subtitles. warto mieć dodatkowe źródło kiedy napiprojekt czegoś nie znajdzie fajnie by dodać poradnik na głównej na ten temat.