@archi334 grubo
Archiwum Shoutboxa
Zawsze było tak, że po notyfikacji Netflixa, że działa w tle, zaczął wczytywać kanały.
Hejo, macie może jakiś pomysł, dlaczego menedżer telewizji przestał uruchamiać się zaraz po starcie? Muszę wejść w zakładkę "Telewizja" lub "Radio", aby zaciągnął kanały z listy. Dziwne.
@archi334 nie mówiłeś że chodzi o Androida. Tomkowi z tymi sterownikami chodziło o PC pewnie. Zrób backup Kodi, postaw od nowa i sprawdź czy będzie działało.
@critical - spis wtyczek do kodi By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Tomek jesteś pewny że chodzi o sterowniki? na androidzie nic takiego nie instalowałem (ani o tym nie słyszałem) a wcześniej działało ok
@critical w elementum korzystasz z polskich źródeł? Działa tam coś? Co do innych wtyczek to FanFilm, ale on korzysta z tych serwisów gdzie masz dość słabą jakość, no i nie ma też za wiele źródeł. Można go powiązać z rapideo.pl, ale wtedy już płacisz za premium. Coś za coś. Ja filmy pobieram, i to nie z torrentów.
Jakie wtyczki mają polskie źródła? Znam tylko elementum. Chodzi mi o filmy z lektorem.
To nie problem z kodi tylko ze sterownikami i ustawieniami - cleaner nic nie pomoże
Od jakiegoś czasu przy niektórych filmach w Kodi mam czarny ekran a gdy ten sam plik odtworze np w vlc działa. Ktoś poleci jakąś wtyczkę typu cleaner do Kodi