A jak znalezc autora
Archiwum Shoutboxa
Jakas rada zeby dzialala opcja szukaj na kodi dodatek filman bo nic juz od dluzszego czasu nie da sie wyszukac
Otwarta rejestracja teleelevidenie => By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@hmmm jak mogą działać skoro nie ma już tych stron. I to tak wlasnie od miesiąca
działają wam wtyczki ekranik i hejo od mbebe? u mnie error jak chcę włączyć wtyczki na kodi 19 z miesiąc temu było wszystko ok
Cześć Łobuzy. Potrzebuję epg do hiszpańskiej TV. Coś takiego jak to z epg.ovh, tak żeby wklepać do apki. Pomoże ktoś?
Po każdym wpisie o otwartej rejestracji na telee, pojawia się wzmianka o newplusx, to jakieś jednopostowe trolle?
Otwarta rejestracja teleelevidenie => By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
jest wątek mojego autorstwa w poszukuje wtyczke, dobrej jakości transmisje w eng sa w wtyczce SportsHD a jak nie to Polsat, Viaplat i Eleven i odpowiednie wtyczki
Ligę Mistrzów to prawa ma Polsat i w polsatboxgo znajdziesz ale najpierw po testuj czy ci się nie zacina obraz bo u mnie tak było.
jest jakaś dobra wtyczka(nawet płatna) sportowa? Chodzi o eleven,viaplay i ogólnie ligę mistrzów?