najgorzej jak zwykle będzie z androidem bo pewnie wskoczy aktualizacja z automatu... linuxy dostaną v20 kiedy będzie gotowe do użytku jak nie v20 to v20.1...
Archiwum Shoutboxa
Szybko? Prace zaczęli jakiś rok temu, a pierwsza alpha wyszła w maju 2022, to ile ty byś chciał czekać?
Hej. Czy ktoś może podrzucić appke do teleele (android) by skorzystać z opcji wgrania listy przez "PIN code" ? Kiedyś był to chyba zmodyfikowany OTT Navigator ale gdzieś zapodziałem :/
Właśnie widzę że jest poprawione gatunki nie mieszają się czyli teraz fanfilm korzysta z innej wyszukiwarki ?
Czy ktoś też ma problem ze fanfilm nie zasysa postępów z trakt tv ani na trakt nie wyświetla się jak coś oglądam
Mam problem z EPG. Na liście od chińczyka działa dobrze. Natomiast na listach: 1.Pol.m3u 2.154k.m3u 3.Polen ko32.m3u 4. Polen17.m3u EPG nie widać. Robiłem różne próby z edycją tych plików i nic się udało osiągnąć. Może jest jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu?
@jorg35 - wiedzą doskonale - ale twierdzą że to problem twórców wtyczek a nie ich - odpal sobie tmdbhelper i pochodź przez chwilę po menu - powiedzmy wejdź w 3-4 kategorie, a potem zerknij w logi
Wcześniej czy później wszyscy będziemy musieli przejść na Kodi 20 bo wtyczki będą robione pod 20.

wystarczyło usunąć z kodu trakt i ponownie zainstalować