Poszukuje platnej tv iptv pod tivimate z duza baza filmow i seriali po polsku czesto aktualizowanych, ktos cos? (dla rodzicow zagranica wiec fanfilm, kodi, odpada) Musze raz wpisac dane i im wyslac boxa.
Archiwum Shoutboxa
Dlaczego przy filmach z wtyczki RD opensubtitpes nie znajduje mi napisow pl, tylko eng? Na wtyczce fanfilm znajduje pl
@NetCraft - na każdym niezrootowanym sprzęcie który mam na androidzie da się bez problemu dostać do logów.
@NetCraft nie musisz mieć roota żeby dostać się do logów Kodi, wystarczy przeglądarka plików
Nie ma jak dostać się do logów bez uruchomienia kodi. Ten box jest niezrootowany, więc nie mam możliwości dobrać się do logów przez przeglądarkę plików.
tylko,że ja mam bardzo dużo filmów w bazie i znów od początku mam je wczytywać do bazy? Niedawno przy przejśćiu na Kodi 19 to robiłrm. Jeżeli przy każdej aktualizacji programu ma tak by,ć to dupa blada. Zresztą aktualizację baz danych przeszło, a zaczęło się wywalać na aktualizacji dodatków
wyczyść kodi i instaluj na nowo - nie wykłada się na dodatku tylko na którejś z baz danych
Niestety u mnie na Canal plus box 4k zaktualizowało się automatycznie i Kidi po kilku sekundach po uruchomieniu wyłacza się. Mój bład, nie wyłączyłem aktualizacji automatycznych.
najgorzej jak zwykle będzie z androidem bo pewnie wskoczy aktualizacja z automatu... linuxy dostaną v20 kiedy będzie gotowe do użytku jak nie v20 to v20.1...