jak ktos szuka boxa to na lolegro jest troche STRONG LEAP-S1 w dobrej cenie
Archiwum Shoutboxa
czyżby tb7 znowu się poprawiło...? wyszukiwarka szybko działa, dość szybko dodają nowości tylko nie mam opłaconego konta żeby sprawić szybkość hostingu
ciekawe czy to primaaprilis czy nie : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Siemka, czy zna ktoś z Was alternatywe dla Amlogic usb burning tool jakis zamiennik na systemie ubuntu
u mnie cos przestalo. tzn tam gdzie mialem wczesniej wpisane to smiga aktualizuje itd a na apkach gdzie swiezo instaluje to nic, zero jakby nic nie pobieral
macie problem z epg ovh? niby w przegladarce dziala ale jak wpisze w jakas apke to nie sciaga epg ani ikonem
Dolby vision pod CoreElec - ciekawe jak to się dalje rozwinie :https://discourse.coreelec.org/t/interesting-dv/11832/195
@Koderz wejdź sobie na to co masz wyżej przekieruje cie na stronę gdzie sobie wybierzesz epg jakie cie interesuje
Pany musiałem na nowo zainstalowac Tivimate liste wgrałem ale pytanie o EPG wystarczy że wpisze adres który jest podany wyzej By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. bo wpisałem i niema nic "brak informacji"
@marcins29 jak masz luźne konto to podeśli @Mariusz89B pomożesz w naprawieniu nagrywania w wtyczce By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.