Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

dziekuje za odpowiedz
@glibo nie
czy da sie doładować konto plusx bez posiadania konta paypal oraz bitcoin?
@sky02 wysłałęm Smile
@marcins29 jak masz luźne konto to podeśli @Mariusz89B pomożesz w naprawieniu nagrywania w wtyczce By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@marcins29 to poczestuj
mam konta na plusx jakby ktoś chcial Smile
Mam to samo na OTT, stary Android TV v.5.1. O dziwo na drugim TV z Androidem 7.0 wszystko działa OK.
Nie ma
Ma ktoś może problem z epg? Nie ładuje mi się ani od dostawcy ani forumowe. Nic nie przestawialem. Tylko z tydzień nie używałem.opcja przeładuje epg kończy się niepowodzeniem. Program ott navigator
Co do telegrama - to nie to forum. Co do kodi - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - nie wystarczy?
ale na stonie
a wiecie jak zrobić index na telegramie
jest jakaś możlwość zrobić index gdrive podgląd w kodi
Cześć wszytkim
Ale dalej nie wiemy w jakim sensie przestał działać - nie listował filmów, nie wyświetlał źródeł, nie odtwarzał - takie wrzucenie na sucho uwagi nic nie wnosi - developerzy nie wiedzą na co zwrócić uwagę - poza tym że coś wyskoczyło i coś tam nie działało
nue napisalem tego na zlosc tylko po wejsciu w fanfilm dostalem komunikat o koniecznej aktualizacji ... no wlasnie nie wiem zego bo odruchowo zatwierdzilem. jakbym wiedzial to bym przeciez napisal. no i i fanfilm mi przestal dzialac ( moze przypadek) jedyna metoda naprawy jaka mi przyszla do glowy to aktualizacja do tej samej wersji czyli w moim mniemaniu przeinstalowanie . no "naprawilo sie" postanowilem sie tym podzielic bo nie spodziewalem sie tekiej kolei rzeczyo
Coś chce zaktualizować. Pełen konkret. Tak samo jak nie wiadomo co przestało działać.