Tivimate używam do list więc nie ma problemu.
Archiwum Shoutboxa
@zborus - ja aktualizowałem - ale teoretycznie lepiej na nowo. @rafals00 - musisz prawidłowo ustawić archiwum to będzie działać. Na razie nie wiemy jaki klient, jaka lista... nic.
Ja postawiłem na nowo na nowym urządzeniu i nie mam mozliwości odtworzyć archiwum mimo, że na użądzeniu gdzie kiedyś działało nadal da się odtworzyć archiwum. Można jakoś to naprawić?
Prośba o sprawdzenie logów i być moze podpowiedz jak odpalic kanal tv, zeby nie wywalalo z kodi
Panowie czym może byc spowodowane to że na pc w programie iptv stalker lista z crystal mi działa a na androidzie na żadnej apce mi nie wczytuję? Wszystko wywala jako błąd. Raz ott navigator załadował a później też wywalał blad
Próby przeinstalowania Kodi oraz samej wtyczki nic nie dały. Na drugim urządzeniu mam taką samą sytuację
Witam. Co może być przyczyną że po zaktualizowaniu wtyczki Viaplay do wersji 2.4.4 nie uruchamia się? Co ciekawe wersja 2.4.2 działa prawidłowo
To było przepowiadane od roku kiedy google zastraszyło Vacend sądem i doszli do ugody a oberwało się rykoszetem kodi. SmartTube nawet nie zauważył tych zawirowań.
Z drugiej strony jeśli problem jest globalny, to znacznie większa szansa na jego rozwiązanie
Z jednej strony lipton, bo jeśli rzeczywiście YouTube wziął się za aplikacje, które starają się odtwarzać "bezpośrednio" wideo, to obawiam się, że wiele cennych aplikacji może upaść
Czy u kogoś również występuje problem z odtwarzaniem jakiegokolwiek filmiku przez oficjalną wtyczkę YouTube w Kodi?