Ogólnie jestem technicznie ogarniętym kolesiem, ale 4 razy w przeciągu kilku lat podhcodizłem do konfiguracji Kodi i przerasta mnie to. Tylko nie wiem czy to wina starych wtyczek czy o co chodzi...
jakby co to nie ma juz zaproszen , nie mozna zakladac kont dla znajomych tak jak kiedys i rejestracja jest zamknieta i predko nie otworza, tylko zostaje kupno listy od kogos
Do wszystkich którzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem (a zwłaszcza świeżynek które walą w myszkę na oślep). Za kolejne zaczepianie administratorów na pw z prośbą o założenie konta na plusx będzie od razu szedł ban. Ja nie rozsyłam zaproszeń. Nigdy nie rozsyłałem i nigdy nie będę. Czytajcie do .... ze zrozumieniem.
Ja nie mówiłem że mam u nich. Mam u innego dostawcy. W umowie mam 300 i możliwość spadku o 20% - czyli do 240 może być spadek - poniżej tego zgłaszam reklamację. Wszystko zależy co masz w umowie. U mnie praktycznie rzadko kiedy spada poniżej 290
TZomek dziękuję i to jest konkret jeszcze jak byś napisał uxywasz ich rutera czy swojego nie zablokuja iptv wszystko mozna oglądać RD i takie tam dodatki
Nie kieruj sie infolinią tylko sprawdź co mają w umowie - idziesz, sprawdzasz, jak jesteś zadowolony to podpisujesz, jak nie to nie. Jak mówią w umowie że ma być 75% minimum to każdy spadek zgłaszasz.