EPG już się w miarę pokrywa. Zniknęły Teleexpres i Panorama. Wiadomości zostały tylko te o 19:30. O Republika TV nie będę się rozpisywał bo nadają co chcą.
Witaj @jorg35 Proszę Cię bardzo czytaj ze zrozumieniem. Napiszę jeszcze raz. Nie popieram żadnej strony konfliktu! Pisałem tylko informacyjnie, by nie zadawano mi durnych pytań. Co się dzieje z epg? Nic się nie pokrywa! Informatycy TVP w miarę to szybko ogarnęli. Na dzień dzisiejszy TVP Info dalej nie nadaje. Epg jest z TVP info a sygnał TVP Polonia.
Nie widzę w tym nic politycznego. Nawet nie wiem czy sky02 jest za czy przeciw całej alcji (i tak naprawdę mam to gdzieś po której stronie jest) - w sumie pisze o rozwaleniu EPG (za które odpowiada) poprzez zmiany w ramówkach dwóch czy trzech stacji. Poza tym - shoutbox to nie forum tylko luźne dyskusje
No nie był bym taki pewny. Dzieje się za grubo. Trzeba mieć nowych prezenterów, dziennikarzy. Skojarzenie grudnia stanu wojennego. I teleranku nie będzie
Wiem, że to forum jest nie polityczne, ale jaja się dzieją. TVP Info nie nadaje. Panorama wyłączona nawet Teleexepresu nie było. Ciekawe czy wiadomości będą o 19:30???