@tadeuszw raczej tak usunie wsztemstko
Archiwum Shoutboxa
Jak przywrócę Boxa do ustawień fabrycznych to czy mi skasuje pliki które zapisałem na pamięci wewnętrznej
Poszukuję informacji co do najnowszego oprogramowania bo ten mój nic nie znajduje i wyrzuca tylko bledy
Witam, czy ktoś posiada i użytkuje boxa Play nów dcitw362? To będzie pierwsza generacja mam problem z wariujacym pilotem i dziwnymi zawieszanimi jak box jest dłużej wyłączony.
EPG już się w miarę pokrywa. Zniknęły Teleexpres i Panorama. Wiadomości zostały tylko te o 19:30. O Republika TV nie będę się rozpisywał bo nadają co chcą.
Witaj @jorg35 Proszę Cię bardzo czytaj ze zrozumieniem. Napiszę jeszcze raz. Nie popieram żadnej strony konfliktu! Pisałem tylko informacyjnie, by nie zadawano mi durnych pytań. Co się dzieje z epg? Nic się nie pokrywa! Informatycy TVP w miarę to szybko ogarnęli. Na dzień dzisiejszy TVP Info dalej nie nadaje. Epg jest z TVP info a sygnał TVP Polonia.
Nie widzę w tym nic politycznego. Nawet nie wiem czy sky02 jest za czy przeciw całej alcji (i tak naprawdę mam to gdzieś po której stronie jest) - w sumie pisze o rozwaleniu EPG (za które odpowiada) poprzez zmiany w ramówkach dwóch czy trzech stacji. Poza tym - shoutbox to nie forum tylko luźne dyskusje
Kurde i jeszcze rozwalili epg Republika TV przenosząc wiadomości. Nie popieram nikogo piszę tylko informacyjnie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jednak były wiadomości. Najkrótsze w historii. I jak mam ogarniać epg? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.