Witam, czy można się zapisać na beta test fanfilm i kiedy odbędzie się nowa wersja
Archiwum Shoutboxa
Cześć. Czy coś popsuło się w działaniu dodatku do wyświetlania info o filmach filmweb v2.5.4 dla kodi? Przestał działać i wyświetla błąd połączenia z serwerem.
Tak przy okazji podziekowania za epg dla ludzi którzy tym sie zajmuja , czasem czytam ze ktos tam ma jakies problemy z nim ... u mnie zawsze dziala czy do darmowych MAC czy tez kupionych
Moze sa lepsze programy , nie wiem kilkoma sie bawilem ale jak do iptv to tivimate lub ott w zupelnosci wystarcza , w obu śmiga tez epg ze strony tak ze ja sam nie narzekam nie wiem jak tam bedzie to sie kulało
Nie no spoko jesli bedzie tam smigac iptv to ok , tivimate lifetime ott tez na tych uzdrowionych to tylko sparkle sam sie bawie , ale cos kulawy ten prog
@Czarny75 rozumiem że box ma służyć do iptv? Jak tak to masz wiele aplikacji płatnych jak i darmowych czy też uzdrowionych. Zależy co oczekujesz
A eszcze takie pytanie , tivimate czy ottnavigator bedzie tam dzialal ? bo głownie o PL telewizje chodzi
Kurcze szkoda ze sie nie poradzilem wczesniej , c+ jutro ma juz byc a on w piatek uz tam wraca
Witam , mam pytanie czy pudełko c+ box bedzie dzialalo w Angli ? braciszek sie napalił ale nie wiem czy tam bedzie mu dzialać wszystko
Ciąg dalszy wieloletniej wojenki pomiędzy ekipą Coreelec a twórcą OSMC : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Szanowne spoczenieństwo, od jakiegoś dnia mam problem z uruchomieniem fanfilm(a wszystko działało lux z instrukcja kodiwpigułce) mianowicie usunął się z dodatków, próbuje ponownie zaistalować, po czym zainstalowano z zip, ale zainstaluj z repozytorium już dodatki nie, czyli nie wyświetla się w dodatkach. Jestem już wiekowym człekiem i jak czytam to forum nie czaje wiekszości o czym piszecie. Może któś ma siłęc i ochotę boomerowi powiedizeć co ma zrobić, aby to ponownie działało.
Jak przywrócę Boxa do ustawień fabrycznych to czy mi skasuje pliki które zapisałem na pamięci wewnętrznej