Mam pytanie, czy ktoś z was już próbował zablokować update na najnowszym AFTV 4K/Max 16GB? Czytałem cos na ten temat na forum amerykańskim. Ponoć można to zrobić tylko podczas pierwszego logowania.
Czy też macie problem z pobieraniem info a filmach z dodatku filmweb v2.5.4? Działa wam? Ja mam błąd: Nieudane pobieranie informacji. Nieudane połączenie zdalnym serwerem. Czy chcesz kontynuować skanowanie?
Pisz tutaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i koniecznie dołącz logi By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - chociaż w tym przypadku to zbędne - na 99% masz bałagan w repozytroiach - zaisntalowane jakieś martwe do którego kodi próbuje się odnieść i nie może zainstalować zależności (niech zgadnę - nakładka polish team z starego repozytorium). Ten jeden % to realne problemy. Najlepiej będzie jak zrobisz czystą instalację kodi i zaczniesz od instalacji wtyczek - fanfilm/mbebe/pozostałe
A to ty. Nic szczegółowo nie opisałeś. Nie odpowiedziałeś na to co kazałem zrobić. Masz na 99% bałagan w repozytoriach. Bez logów nie pójdziemy dalej. Poza tym shoutbox to średnie miejsce na to.
@Tomek,przepraszam za swoją ignorancję, ale tłuman jestem, może zbyt nie pisze jasn,o bo się nie znam ,(nie wiń mnie za to) tylko nie wiem jak jaśnieniej to opisać, ciemna masa ze mnie,
Ale co chcesz instalować? Mam zgadywać? Skoro jest instalacja nieudana zależnego dodatku to oznacza że albo nie ma połączenia z jakimś repo, albo jest burdel w zależnościach