Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Mam pytanie do osób korzystających z darmowego megago, czy tylko mi często na polsacie i TV4 wyskakuje informacja o problemie w odbiorze sygnału?
Patrząc po zgłoszeniach na githubie to nie tylko ja mam z tym problem, więc pozostaje czekać na reakcję ze strony twórcy(-ów).
Zerkając na logi widzę, że wtyczka GETuje do API, które nie zwraca żadnego wyniku (404)
Z ciekawości zapytam, czy ktoś zauważył w ostatnim czasie błąd z wtyczką Amazon VOD? Zainstalowałem ją w Kodi na FireTV stick - głównie jako kolejne źródło dla FanFilm, ale niestety nic nie działa
No to załóż taki serwer. Wpierw wydobądź materiały archiwalne. Ale nie tylko z Polsatu ale też z rtl7 na przykład, i oczywiście w 4k co najmniej. Wygraj, zapewnij przepustowość a na pewno wtyczkę ktoś napisze. Jeśli zaś chcesz mieć dostęp do materiałów Polsatu z ich serwisu Polsat box, to wykup u nich abonament i po krzyku.
Niestety Polsatu tam nie znalazłem Smile
fajnie jakby to było zrobione. bo już nie można za darmo na Polsacie
@Zygzaczeq - i jak to sobie wyobrażasz? Serwis trzymający w archiwum wszystkie produkcje z ostatnich 10 lat z wszystkich programów?
Nie ma
@Tomek dzięki za odpowiedź. To jestem trochę zdziwiony. Czyli nie ma możliwości mieć ocen filmów z filmweb w kodi na ten moment?
siema, jakby ktoś mógł stworzyć jakiś sposób oglądania powtórki z przed 6 lat albo 7 lat, bo zapomniałem obejrzeć np: na Polsacie koncertu np: z 2018 roku. fajnie jakby takie wspomnienie wróciło Smile z góry uprzedzam że uwielbiam oglądać powtórki koncertów z 2018 roku
W sensie na forum Smile
nie mogę nic zapytać bo jestem w oczekiwaniu na aktywację Big Grin
Dzień dobry , super że znalazłam to forum , mam nadzieję ,że naprawię to co zepsułam XD
nikt nie wynalazł takiego pomysłu do oglądania darmowych materiałów polsatu? przydałby się taki pomysł Smile
Siema
Nie pobiera tych ocen. W bazie jest puste pole przy ocenie dla filmu zescrapowanego tym dodatkiem. Kodi pobiera z bazy danych ten paramter i pokazuje go jako ocenę kodi. Niektóre skórki - te od juriala pokazują inne oceny - ale to wynika z współpracy z dodatkiem tmdb helper