Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Dzięki faktycznie działa szkoda tylko że jakość Sd i nie da się dać wyższej mam nadzieję że z czasem poprawia albo mbebe ożyje .
Na przeglądarce z UBlockiem dalej nie ma reklam ale to mi na TV niewiele daje musiałbym kompa pod TV podpinać specjalnie dla TVP Vod . Sad Szkoda że nie ma jakiegoś TV Boxa z pełnym linuksem .
@pawel_p5 Masz jakieś rozwiązanie bo kurde ostatnio wchodzę na TVP VOD od mbebe i dupa wszystko albo "Nieudane odtwarzanie albo "Materiał płatny " ( choć nie jest płatny . Co masz za wtyczkę z jakiego repo ?
Szkoda, choć można sie było tego spodziewać autor wtyczki Netflix dla Kodi właśnie zawiesił dalsze prace nad nią:
Ogolnie to ja mam dwie wtyczki tvp i jedna dziala. Tylko ze mizna z niej ogladac tylko najswiezesze materialy. Mize zaloze normalny watek na forum
Archiwum nie działa bo zmienili i trzeba znać dokładny czas rozpoczęcia i zakończenia materiału którego chce się oglądać. Można to z java script wyciągnąć.
działaja jedynie kanały, archiwa nie działają.
sprawdziłem u siebie i wyglada na to że działą
Trzymam kciuki zeby odzyla. Bo no android nie dziala mi ani wtyczka ani przez strone
Tvp libka (myslalem ze to jej nazwa)
Ale która dokładnie wtyczka oparta o libkę?
No libka nie dziala , fatalne wiesci
A, co z libką nie tak?
Libka padła?
Trex *
@Jiroth Trenc