Hallo!
Archiwum Shoutboxa
Dzięki faktycznie działa szkoda tylko że jakość Sd i nie da się dać wyższej mam nadzieję że z czasem poprawia albo mbebe ożyje .
Na przeglądarce z UBlockiem dalej nie ma reklam ale to mi na TV niewiele daje musiałbym kompa pod TV podpinać specjalnie dla TVP Vod . Szkoda że nie ma jakiegoś TV Boxa z pełnym linuksem .
@pawel_p5 Masz jakieś rozwiązanie bo kurde ostatnio wchodzę na TVP VOD od mbebe i dupa wszystko albo "Nieudane odtwarzanie albo "Materiał płatny " ( choć nie jest płatny . Co masz za wtyczkę z jakiego repo ?
Szkoda, choć można sie było tego spodziewać autor wtyczki Netflix dla Kodi właśnie zawiesił dalsze prace nad nią:
Ogolnie to ja mam dwie wtyczki tvp i jedna dziala. Tylko ze mizna z niej ogladac tylko najswiezesze materialy. Mize zaloze normalny watek na forum
Archiwum nie działa bo zmienili i trzeba znać dokładny czas rozpoczęcia i zakończenia materiału którego chce się oglądać. Można to z java script wyciągnąć.
Trzymam kciuki zeby odzyla. Bo no android nie dziala mi ani wtyczka ani przez strone
FanFilm - otwarte testy Alpha 5 - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.