Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

RD ma coś ostatnio problemy, wczoraj także przez kilka godzin nic nie szło odpalić.
trochę późno lecz na urlopie jestem : )
Na szybko sprawdzone wtyczka Umbrella, wszystko w porządku z real-debrid.
Real Debrid padło.
Mam problem ze wszstykimi wtyczkami na Kodi, mam wykupioną subskrypcję na RD - wszelkie źródła na Fen, The Crew itp nie działają. Macie podobny problem?
Cześć,
@mikroresh dziwna sprawa, ze masz bialy ekran a dzwiek idzie normalnie, wgraj ponownie liste CDN Poland (Universal) i odswiez apke
panowie mam problem po wgraniu listy z plusx do smart iptv mam biały ekran który jakby śnieży ale dźwięk jest prawidłowy co może być powodem ?
Przypominam dzieciom które nie czytają. Nie odpowiadam na PW, zwłaszcza w temacie tv.
Hallo!
Dobra ogarnąłem już wszystko śmiga .
Mam wszędzie SD i nic więcej do wyboru nie wiem czemu .?
Dzięki faktycznie działa szkoda tylko że jakość Sd i nie da się dać wyższej mam nadzieję że z czasem poprawia albo mbebe ożyje .
Na przeglądarce z UBlockiem dalej nie ma reklam ale to mi na TV niewiele daje musiałbym kompa pod TV podpinać specjalnie dla TVP Vod . Sad Szkoda że nie ma jakiegoś TV Boxa z pełnym linuksem .
@pawel_p5 Masz jakieś rozwiązanie bo kurde ostatnio wchodzę na TVP VOD od mbebe i dupa wszystko albo "Nieudane odtwarzanie albo "Materiał płatny " ( choć nie jest płatny . Co masz za wtyczkę z jakiego repo ?
Szkoda, choć można sie było tego spodziewać autor wtyczki Netflix dla Kodi właśnie zawiesił dalsze prace nad nią:
Ogolnie to ja mam dwie wtyczki tvp i jedna dziala. Tylko ze mizna z niej ogladac tylko najswiezesze materialy. Mize zaloze normalny watek na forum