Korzystanie z Facebooka przez Kodi? Powiem ci, że z kosmosu wzięty pomysł Przecież to musi być mega nieintuicyjne, niewygodne Jeżeli nawet byłaby taka możliwość na pewno bym z tego rozwiązania nie skorzystał , lecz jak widać każdemu do szczęścia potrzebne coś innego
Archiwum Shoutboxa
dlatego prosił bym o jakiś link do repozytorium lub samą wtyczkę jeśli taka jest
wszystkie apki które instaluję to jakieś problemy mają z moim smartem i jedynie na razie tylko przez przeglądarkę mogę używać
Dzień dobry wszystkim może głupie pytanie ale nie wiem czy jest wtyczka do kodi facebook
RD ma coś ostatnio problemy, wczoraj także przez kilka godzin nic nie szło odpalić.
Mam problem ze wszstykimi wtyczkami na Kodi, mam wykupioną subskrypcję na RD - wszelkie źródła na Fen, The Crew itp nie działają. Macie podobny problem?
@mikroresh dziwna sprawa, ze masz bialy ekran a dzwiek idzie normalnie, wgraj ponownie liste CDN Poland (Universal) i odswiez apke
panowie mam problem po wgraniu listy z plusx do smart iptv mam biały ekran który jakby śnieży ale dźwięk jest prawidłowy co może być powodem ?
Przypominam dzieciom które nie czytają. Nie odpowiadam na PW, zwłaszcza w temacie tv.
Dzięki faktycznie działa szkoda tylko że jakość Sd i nie da się dać wyższej mam nadzieję że z czasem poprawia albo mbebe ożyje .