@Tomek mam aplikację w tv smarcie netflixa ale sterowanie pilotem to masakra jakaś porażka,podam log może to coś pomoże By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Archiwum Shoutboxa
@Tomek w temacie "MSL Error: Request failed validation during key exchange"
@Tomek zastosowałem się do wskazówek przynajmniej tak mi się wydaje z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Tomek udało mi się wygenerować klucz, zalogowałem się poprawnie ale nie mogę nic odtworzyć wyskakuje mi błąd "MSL Error: Request failed validation during key exchange"
@Tomek nie wiem czy jesteś w stanie mi pomóc kombinuje już od kilku godzin jak netflixa zainstalować prawidłowo
@rafalmar1981 to ją zaktualizuj do najnowszej wersji ze sklepu play - jeśli oficjalna apka nie chce ci działać to wszystko inne będzie tylko namiastką.
@Tomek apka mi nie chodzi na smarcie Manta a jest na stałe w aplikacjach systemu dziwne
@Tomek o i bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź, pozostaje przeglądarka. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
Nie ma i nie będzie czegoś takiego. Kodi nie obsługuje wyświetlania stron internetowych A apka do facebooka jest tylko jedna (wersji normalnej i lite) - instalowanie czegokolwiek innego to proszenie się o wyciek danych..
Korzystanie z Facebooka przez Kodi? Powiem ci, że z kosmosu wzięty pomysł Przecież to musi być mega nieintuicyjne, niewygodne Jeżeli nawet byłaby taka możliwość na pewno bym z tego rozwiązania nie skorzystał , lecz jak widać każdemu do szczęścia potrzebne coś innego
dlatego prosił bym o jakiś link do repozytorium lub samą wtyczkę jeśli taka jest
wszystkie apki które instaluję to jakieś problemy mają z moim smartem i jedynie na razie tylko przez przeglądarkę mogę używać
Dzień dobry wszystkim może głupie pytanie ale nie wiem czy jest wtyczka do kodi facebook
RD ma coś ostatnio problemy, wczoraj także przez kilka godzin nic nie szło odpalić.