orginalnie to wygląda tak ANDROID2-PRV-ANDROIDTVREFERENCEMT5595-MTK==SMART=TV-4445-(i tu te 64 znaki)
Archiwum Shoutboxa
@Łonogrzmot zalogowałem się do apki systemowej tv i znalazłem ten numer esn ale jak w instrukcji pisze by nie ruszać tych ostatnich 64 cyfr to to co jest przed myślnikiem wykasowałem i wpisałem esn który znalazłem w tej aplikacji na tv smart ale dostałem komunikat, że jest nie poprawny
@Tomek instalowałem od nowa i kilka razy generowałem klucz na aplikacji systemowej prawidłowo odtwarza
@Tomek mam aplikację w tv smarcie netflixa ale sterowanie pilotem to masakra jakaś porażka,podam log może to coś pomoże By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Tomek w temacie "MSL Error: Request failed validation during key exchange"
@Tomek zastosowałem się do wskazówek przynajmniej tak mi się wydaje z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Tomek udało mi się wygenerować klucz, zalogowałem się poprawnie ale nie mogę nic odtworzyć wyskakuje mi błąd "MSL Error: Request failed validation during key exchange"
@Tomek nie wiem czy jesteś w stanie mi pomóc kombinuje już od kilku godzin jak netflixa zainstalować prawidłowo
@rafalmar1981 to ją zaktualizuj do najnowszej wersji ze sklepu play - jeśli oficjalna apka nie chce ci działać to wszystko inne będzie tylko namiastką.
@Tomek apka mi nie chodzi na smarcie Manta a jest na stałe w aplikacjach systemu dziwne
@Tomek o i bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź, pozostaje przeglądarka. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
Nie ma i nie będzie czegoś takiego. Kodi nie obsługuje wyświetlania stron internetowych A apka do facebooka jest tylko jedna (wersji normalnej i lite) - instalowanie czegokolwiek innego to proszenie się o wyciek danych..