Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

będzie działać - ale wtyczki binarne (SimpleIPTV Client, ISA nie będą działać - trzeba je będzie przeinstalować pod odpowiednim systemem
Dobry wieczór wszystkim czytającym. Czy ktoś przerzucał folder Kodi z PC na tvboxa (android) i wie czy to zadziała?
10$ na onprovider to chyba najlepsza opcja
Czołem! Orientuje się ktoś może czy istnieje jakiś usługodawca, który udostępnia tanie VPSy? Docelowo będzie służyć jako seedbox. Kiedyś Oneprovider miał dobre ceny, ale widzę, że mocno zdrożeli.
no to skoro masz liste to pobierz sobie nowa
a znajomy na wakacjach a potrzebuje kanałów a dostępu do panelu nie mam
tylko ze od znajomego
ale ja mam liste
@maslopro_2 kup sobie liete i będziesz miał wszystkie kanały
siemano potrzebuje ID 4 nowych kanałów canal+ extra 1,2,3,4 do plusx,ktoś by podał? samo ID kanałów potrzebuje błagam
W temacie w którym piszesz codziennie że nic nie ma, jest pełno działających adresów - na 2-3 strony sprawdzone na losowo wybranych co któryś działał. Może po prostu twój dostawca sieci cię odcina?
chce Ci się szukać jak za kilkanaście złotych miesięcznie możesz mieć swój dostęp?
Elo, ja nie mogę znaleźc adresów MAG. Nie ma polskiego nigdzie
No chyba pan ber90ms chce nas opuścić
Słucham?
Ale Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!
nie
Jest tutaj miejsce dla odsprzedawcy IPTV? Nie chciałbym zlamać regulaminu dodając ogłoszenie
prosił bym w miarę możliwości o pomoc