@Tomek mam odwieczny problem jaką wersje kodi zainstalować na TV MANTA z androidem 7, generalnie wiem co chcę tylko mam bolączkę z tymi końcówkami "arm64-v8a" czy "armeabi-v7a"
Najnowsza oficjalna to ta, o której piszesz. Tele udostpnia tu swoje poprawki, które nie są oficjalną wersją. Jest też wersja alpha, nie nadająca się do normalnego użytku nacodzień. Tele swoją wersję udostępnia w tym wątku: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dobry wieczór mam pytanie jaka jest najnowsza wersja fanfilm ja mam 2023.13.01.0 i ktoś mi powiedział, że to stara wersja ale jak mam repo fanfilm 0.9 to już sam nie wiem. Proszę o jakiś link jeśli to możliwe pozdrawiam
cześć kupuję od gościa za 50zł tv i filmy oraz seriale ale sa dni ze sie tnie , ktoś ma kogos co sprzedaje tak samo , ale nie tną sie kanały ?/ pw pw pw
@martairafal Również mam problem, wczoraj ładowało filmy bardzo długo, ciągłe bufforowanie. Dziś postanowiłem zreinstlować aplikacje, wchodząc w film nic po prostu się nie dzieje - Nie uruchamia go. Także to nie tylko u Ciebie takie problemy. Wersja kodi 21.1